Bedriftskunde?

Er dere en bedrift som ønsker å bestille et større parti av arbeidsklær. Da kan vi levere alt innen tekstil og trykk. Uansett om du er helt i startfasen eller er en veletablert bedrift, vil vi gjerne være leverandøren av arbeidsklær for deg. Som en registrert bedriftskunde hos oss vil du få en enklere og raskere tilgang til innkjøp av arbeidsklær til din bedrift. Hos oss kan du betale med Visa, MasterCard og vi gir deg også mulighet for fakturabetaling.

Vi har et sort utvalg av mange kjente varemerker til en veldig gunstig pris. Ta gjerne å kontakt oss for mer informasjon om hva vi kan levere for deg som bedriftskunde.

bedriftskunde arbeidsklær

    Bedriftskunde hos Dekorprofilering?
    Litt om vår andre avdeling:

    Dekorprofilering består av et team som brenner for design, kunst, profilering, reklame og markedsføring. Vi er i dag 5 lidenskapelige sjeler som hjelper deg og bedriften din fra start til slutt. Uansett om du er nyoppstartet eller er en allerede godt etablert bedrift med en sterk grafisk profil. Skulle du trenge en ny logo, oppfriske den gamle logoen litt, eller trenger effektiv markedsføring så har vi et team på standby klare til å sette i gang! Det er kort vei til oss fra alle byer i Østfold/Nedre Viken da vi ligger langs E6 på Solli.