FAQs

Ofte stilte spørsmål

Fra tid til annen trenger merkevarer å bli kvitt varer, f.eks. fordi de sitter inne med usolgte varer fra forrige sesong, eller fordi det rett og slett har blitt produsert for mye. Merkevarene har vanligvis ikke lyst til å ha høye rabatter i egne butikker, og selger da unna disse partiene hos uavhengige aktører som DP Tekstil

Nei, det må du ikke. Kampanjene våre er åpne for alle, men ved å bli medlem (som i praksis er et abonnement på nyhetsbrevet vårt) får du alltid 10% ekstra rabatt på hele handlekurven din – på toppen av 20-70% rabatt på hver enkelt vare. Og så sender vi deg selvsagt et nyhetsbrev hver gang vi setter i gang en ny kampanje.

Vår leveringstid er på opptil 7 dager, vi leverer med Posten/Bring. Du kan også hente i butikk om dette skulle være ønsket.

Du kan betale med ordinært bank- eller kredittkort, eller velge fakturabetaling med Klarna.

Er dere en bedrift som ønsker å bestille et større parti av arbeidsklær. Da kan vi levere alt innen tekstil og trykk. Uansett om du er helt i startfasen eller er en veletablert bedrift, vil vi gjerne være leverandøren av arbeidsklær for deg. Som en registrert bedriftskunde hos oss vil du få en enklere og raskere tilgang til innkjøp av arbeidsklær til din bedrift.

FAQs

Question mark