“arbeidsklær

Billige og Rask levert arbeidsklær

OM DP TEKSTIL OG VÅRE ARBEIDSKLÆR

Våre Arbeidsklær – DP Tekstil AS er et firma som har det meste innen arbeidsklær til håndverkere, sikkerhet og kontor! Hos oss finner du kjente merkevarer til en svært gunstig pris. Er du usikker på hvilken størrelse du trenger, har du mulighet til å prøve våre klær og finne riktig størrelse hos oss. Uansett om du er gulvsliper som trenger arbeidsbukse med ekstra beskyttelse, eller kokk som ønsker seg nye kokkeklær, har vi de meste arbeidsklær tilgjengelig. Du kan selvfølgelig få logoen til firma trykket på klærne.

Vi har et stort fokus på trivsel og derfor er kundeforhold hos oss veldig viktig. Vi ønsker å gi deg den beste kundeopplevelsen og har fokus på god kundeservice! Ta gjerne en kaffe hos oss i vår butikk. Velkommen skal du være!

Riktige arbeidsklær får jobben gjort

 

Dp tekstil leverer arbeidsklær til dame og herre, samt personlig verneutstyr til bransjer med ekstremt høye sikkerhetskrav. Arbeidsklær skal fungere som beskyttelse mot alt fra vann til varme, fra støy til fall, fra kulde til flamme – fra topp til tå. Vi sørger for at arbeiderne kan føle seg trygge på at arbeidsklær og verneutstyr beskytter dem på jobb, slik at de kan komme hjem i god behold ved arbeidsdagens slutt. En pådriver i utviklingen av mer funksjonelle arbeidsklær.

Komplett utvalg

Målet vårt er å være en totalleverandør av alt dere trenger innen arbeidsklær og utstyr. Vårt nettverk av leverandører og samarbeidspartnere gjør at vi kan tilby produkter egnet til alle yrkesgrupper og sesonger.

Rask og effektiv service

Rask og effektiv kundeservice er vår hovedprioritet. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundenes behov, og vi møter både små og store forespørsler med engasjement.

Handle når og hvor du vil – som det passer deg

Du kan alltid komme til vår butikk for å kjøpe arbeidsklær! Foretrekker du å handle online er våre nettbutikker åpne døgnet rundt og du kan enkelt sjekke om varer finnes på lager. Du får selvsagt samme attraktive priser uansett hvor du handler.

Størst på antall størrelser

Vi er ledende i Norge når det kommer til antall størrelser på arbeidsklær. Dersom du ikke finner størrelsen din i vårt faste sortiment, kan vi levere på spesialbestilling.

Størst på arbeidsklær til damer

Vi har det største varesortimentet av arbeidsklær for damer i Norge. Du finner det du trenger hos oss enten du er elektriker, fisker, mekaniker eller gartner.

Miljø er viktig for oss!

Vi vet at vi er ikke perfekte, men vi er innforstått med at det er vårt ansvar å gjøre det vi kan for å være et så bærekraftig selskap som mulig. Det å være en del av tekstilindustrien er ressurskrevende, og med det følger et ekstra stort ansvar. Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten på plaggene våre, noe som sikrer lang levetid og en besparelse for miljøet. Det er vårt ansvar å til enhver tid se over hva vi kan gjøre for å bli bedre.

 

Sjekk også vår Dekorprofilering!
Litt om vår andre avdeling:

Dekorprofilering består av et team som brenner for design, kunst, profilering, reklame og markedsføring. Vi er i dag 5 lidenskapelige sjeler som hjelper deg og bedriften din fra start til slutt. Uansett om du er nyoppstartet eller er en allerede godt etablert bedrift med en sterk grafisk profil. Dekorprofilering er i vekst og leverer stadig nye, moderne produkter både til privat og bedrifts markedet. Vårt team tar godt vare på deg og gir gjennomførte forslag til design og utførelse. Skulle du trenge en ny logo, oppfriske den gamle logoen litt, eller trenger effektiv markedsføring så har vi et team på standby klare til å sette i gang! Det er kort vei til oss fra alle byer i Østfold/Nedre Viken da vi ligger langs E6 på Solli.

Hos oss er ventetiden kort. Vi tilbyr rask levering av bildekor, trykksaker og produkter du finner i nettbutikken. Du kan alltid spørre oss om produkter som ikke er publisert på våre sider også. Vi kan levere det meste! Trenger du befaring, oppmåling eller et planleggingmøte, kommer vi gjere på besøk, eller møtes på nett!

Kle deg trygg og riktig - kjøp arbeidsklær.

Velkommen til oss i DP Tekstil